fredag 6 april 2012

Smörkräms rutor

3 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
1 dl kokt vatten
50 g smält smör
2 tsk bakpulver
 
kokos
 
 
 Vispa samman ägg och socker tills det blir poröst, häll därefter i övriga ingredienser och vispa ihop till en jämn smet. 
Häll smeten i en smord och kokos ströad  form.
Låt formen vara i ugnen på 175 grader i 30-40 min. 

 
 
Smörkräm
 
 
150 g smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 st äggula 


Blanda ihop det rumsvarma smöret och florsockret till en jämn smet. 
Tillsätt vaniljsockret och tillsist äggulan.
 
Bred smörkrämen på kakan när den svalnat.

Dekorera med strössel eller silverkulor.



 
 

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar