lördag 4 februari 2012

Monicas pastagräng med apelsinsås!

Tagliatelle
Broccolibuketter
Färska tomater
Ostsås:
3 dl vispgrädde
3 dl riven ost, tex prästost, eller annan ost med mycket smak.
2 msk koncentrerad apelsinjuice
Örtsalt och peppar
Koka pastan al dente, gärna tillsammans med en halv buljontärning.
Koka upp grädden, lägg i osten, låt den smälta under omrörning och ha sedan i apelsinjuicen.
Smaka av med salt och peppar.
Häll pastan i en smord ugnsform tillsammans med broccolibuketterna.
Slå över ostsåsen.
Skiva på färska tomater och krydda med örtsalt.
Toppa med riven ost.
Gratinera i 200 g i ca 20 min, till osten fått fin färg.
Servera med isbergsallad eller ruccola!
  
Bon apetit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar